Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за Аирбаг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за Аирбаг

Здравейте!
    Вчера ходих да си слагам аларма и като си взех Алфата забелязах следната промяна лампите за Airbag остават да светят постоянно,като жълтата си свети постоянно ,а червената на малкия дисплей след като дам на контакт светва след секунди угасва след това отново светва и си остава така.Някакви идеи? Алармаджиите не знаят що стана така.
    Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
    Alfa 159 2.4 jtdm

Екзаминер ще те оправи,откачали са някой букси дето не трябва и са включвали контакта...не е фатално лмпата за колана не знам само що ти свети.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Аман от алармаджии.

Питай ги от къде са взели захранване за алармата, надявам се не от някои от кабелите за аирбега.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
        Екзаминер ще те оправи,откачали са някой букси дето не трябва и са включвали контакта...не е фатално лмпата за колана не знам само що ти свети.
        Колега жълтата лампа не е за колана И определено след алармаджиите последиците хич не са елементарни за отстраняване

@КГБ няма как да са взели захранване от еърбега или ако са го направили направо може да отиде да им иска 500 кинта неустойки
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ходих да я закачат на някакъв тестер,имало някаква грешка която беше изчистена.Процедурата трая около 30 сек.,даже не успях да видя кво изписва на тестера,пък и момчето беше луднало от работа чакаха го 20 коли та ми беше неудобно да разпитвам.Та така вече лампите угасват.
          Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
          Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
            Колега жълтата лампа не е за колана И определено след алармаджиите последиците хич не са елементарни за отстраняване

@КГБ няма как да са взели захранване от еърбега или ако са го направили направо може да отиде да им иска 500 кинта неустойки
            А няма.....наеш кви факири има от тез момци...от минуса на акумулатора + правят
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
              Първоначално публикувано от Bobo

А няма.....наеш кви факири има от тез момци...от минуса на акумулатора + правят
              бреее, трябва да ме свържете... от колко време се мъча да измисля просто двуполярно захранване със само един акумулатор без допълнителна схема
              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
              Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Working...
              X